ماموستا فایق رستمی ابراز داشت: امروز در نظام جمهوری اسلامی زمینه و زیرساخت وحدت امت واحده اسلامی کاملاً شکل گرفته است؛ تعداد مراکز و مساجد بعد از انقلاب افزایش و در راستای بهبود وضعیت زیرساختی فرهنگ به ویژه در مناطق اهل سنت اقدامات چشمگیری انجام شده است؛ لذا حضور جدی مسئولان در عرصه فرهنگی نیاز اصلی این دهه از انقلاب اسلامی است.
حجت الاسلام معظمی با بیان اینکه پيام های وحدت بخش امام خمينی (ره) توانست تحول عميقی را بر افكار عمومی مسلمانان جهان بگذارد؛ عنوان کرد: امام راحل چنان وحدتی در قلوب شیعه و سنی ایجاد کرد که دوشادوش هم انقلاب را به پیروزی رساندند و در کنار هم در مقابل معاندین و استکبار جهانی ایستادگی و مقاومت کردند و برای هم جان دادند و شهید شدند.
حجتالاسلام جلیل مختارینیا عنوان کرد: اهداف انقلاب باید با روش های حضرت امام دنبال شود، جوانان ما اگر بخواهند به آبادی کشور و پیشرفت در زمینه های مختلف دست پیدا کنند باید اهداف و خط امام را بشناسند و به آن عمل کنند؛ انحراف از خط واقعی امام مساوی با شکست در تمام جهات انقلاب است.
ماموستا مختار فرجی با بیان اینکه اگر کسی به اهل بیت پیامبر ایمان نداشته باشد دیگر مسلمان نیست و خارج از دایره اسلام است؛ عنوان کرد: تمام اهل بیت (ع) و ائمه بزرگوار جان مبارک خود را در ترویج دین اسلام نثار کردند و نشان دادند که همیشه مدافع حق و حقیقت هستند و نمی گذارند که مکتب رسول الله (ص) به خرافات و با اعمال مفسدان آلوده شود، لذا امت اسلامی در راستای ...
ماموستا هاشم نوری عنوان کرد: با توجه به آموزه های دینی و متون اهل سنت، اهل بیت رسول خدا همواره محور وحدت امت اسلامی بودند؛ لذا دوستی محبت آل نبی یکی مشترکات مذاهب اسلامی است به طوری که صلوات بر اهل بیت (ع) تکمیل کننده عبادات از منظر اهل سنت است.
ماموستا سید محسن حسینی با بیان اینکه خاندان اهل بیت (ع) با حضور پر تعداد خود در کردستانات به نحوی جواب محبت این مردمان را به آنها داده اند؛ عنوان کرد: وحدت بین شیعه و سنی در کردستان در همان روزهایی که این مرز و بوم با قدم اهل بیت (ع) مزین شد، با محوریت ائمه اطهار برقرار شده بود.
دبیر ائمه جمعه و مسئول امور روحانیون مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور با بیان اینکه همه اهل بیت (ع) همواره به وحدت مسلمین فکر می کردند؛ تاکید کرد: بلا شک یکی از مهمترین محور وحدت و اتحاد مسلمین به طور قطع و یقین اهل بیت عصمت و طهارت هستند؛ اگر زندگانی آن بزرگواران را با دقت مطالعه و بررسی کنیم کوچکترین بی حرمتی به هیچ کسی را نمی بینیم لذا امروزه ما هم اگر ...
امام جمعه شهرک بهاران مریوان عنوان کرد: امروز وحدت اهل سنت با برادران اهل تشیع در منطقه کردستان مثال زدنی است و از گذشته تاکنون در کمال احترام متقابل برای عزت ایران اسلامی در رکاب هم بوده اند و به دشمنان اجازه نفوذ و ایجاد شکاف فی ما بین را نداده اند.
امام جمعه مسجد قبای بهاران سنندج عنوان کرد: در میان خانواده های اهل سنت بخصوص کردستان همواره از اسماء مبارک ائمه همچون علی، حسن، حسین، رضا و ... به کرات استفاده می شود و این نشانه محبت اهل سنت به ائمه اطهار (ع) است و اینکه همه مسلمین چه شیعه و چه سنی امیدوار به شفاعت ائمه اطهار در روز قیامت می باشند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بیجار عناون کرد: در حال حاضر مضجع شریف ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) قلب تحکیم وحدت بین مسلمانان است و سایه سار گنبد طلای زائران شیعه و سنی از داخل و خارج کشور پیوند برادری و اخوت خود را به تمام جهانیان اثبات می کنند.
حجتالاسلام هادی محمدخواه عنوان کرد: ارادت و محبت به ائمه بزرگوار(علیهم السلام) به ویژه امام رضا(ع) که در اهل سنت مشهود بوده و هست، ریشه در مبانی اعتقادی و سیره بزرگان اهل سنت دارد و می تواند عاملی مهم و گواهی آشکار برای وحدت و تقریب بین مذاهب اسلامی باشد که از این ظرفیت می توان برای تحقق تمدن نوین اسلامی و تقویت امت اسلامی و شکست توطئه های تفرقه آمیز ...
عضو شورای برنامه ریزی علوم دینی اهل سنت، عنوان کرد: اگر امروزه مردم کلام، گفتار، علم و دانش امام رضا (ع) و سایر اهل بیت (ع) را به خوبی و با جان دل درک کنند، قطعاً از راه و منش آنها تبعیت می کنند، و وقتی این مهم رخ دهد آنگاه امت اسلامی به یک ید واحد در مقابل دشمن تبدیل می شود.
حجت الاسلام معظمی عنوان کرد: شخصیت والای امام رضا(ع) در حیات و ممات، عامل وحدت شیعه و سنی بوده است، به گونه ای که اهل سنت نیز عاشقانه به زیارت امام رضا(ع) مشرف میشوند، و با توسل به آن حضرت و نامگذاری فرزندان خود به نام مبارک «رضا» عشق خود را به امام رئوف ابراز میکنند.
اسماعیل زارعی کوشا با اعلام آمادگی برای تقویت مناسبات و روابط فرهنگی گسترده با خراسان رضوی گفت: در چند هفته گذشته تعداد زیادی از مردم کردستان به زیارت حرم امام رضا(ع) مفتخر شدهاند.
ماموستا جلال مرادی با بیان اینکه بهترین همکاری و همیاری در سایه اتحاد و وحدت شکل خواهد گرفت؛ عنوان کرد: رمز وحدت مسلمین و انگیزه اتحاد اسلامی در اطاعت از خدا و پیامبر او است، لذا وحدت باید بر اصول و ارزش های الهی باشد و برای اصول مشترک و اهداف مشترک، مسلمانان با هم متحد و منسجم گردند.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای عنوان کرد: دشمنان نیز بر تخریب روحانیت متمرکز شده اند و تلاش دارند میان روحانیون اختلاف و شقاق ایجاد کنند؛ لذا ما باید بسیار هوشیار و مراقب باشیم و بدانیم که اختلاف نظر و اختلاف فتوا طبیعی است و نباید این اختلافات به تنازع منجر شود.
ماموستا عبدالسلام کریمی با تأکید بر اینکه همه با هم بذرهای اختلاف را در کشور بخشکانیم، افزود: ریشه همه ما یکی است و اختلافات جزئی نباید باعث تفرقه میان اقوام و مذاهب اسلامی شود.